14 juni 2014

SM Sollefteå dag 2

Omvänd resultatordning gjorde att vi hade tidigt startnummer. Lena började med att diska sig. Tufft för då var vi verkligen tvungna att komma runt vi övriga tre. Anneli slet som tusan och kom runt men med en hel del tidsfel. Jag kände mig ganska lugn för banan passade oss bra och vi lyckades nolla. Annette kämpade som en tok och kom runt hon med även om det blev en del fel. Det innebar att vi i alla fall hade ett sammanlagt resultat på vårt första SM. Jättekul! Summan av kardemumman blev en 13e-plats. Är så stolt över vårt lilla gäng.

Dagen har för övrigt varit väldigt spännande med lagfinalerna där man verkligen sett hur nerverna spelat in. Individuellt gick både Lena och Eva vidare till morgondagen. Eva bäst med en niondeplats.

Spännande idag var också när det plötsligt kom en lös pudel springande på plan (strax efter en banvandring turligt nog) letandes efter sin matte. Den kände jag igen och den lyssnade till namnet Elvira... Pinsamt. Hmm, undrade då vart jag skulle hitta sheltien. Den hade turligt nog låtit sig hittas ganska snabbt vid tälten och befann sig på någons arm:). Bra om man stänger båda burdörrarna...

Inga kommentarer: