24 mars 2013

Kungsör, del 3

Idag var sista deltävlingen i Kungsörscupen. Åkte dit tillsammans med A och hade åtta lopp att se fram emot. Smallklassen började. Winna var duktig och nollade tre av fyra lopp på hinder. Tyvärr lite tidsfel i två av dem. I ett lopp blev det disk, men det berodde på att jag sprang ifrån henne. Glömde visst bort hunden...:). Hon är säker och fin, skulle bara önska lite mera tryck under tassarna. Här kommer hennes helnollade lopp.

Winna, första agilityklassen, nionde plats.

Elvira-flickan var taggad till tusen när hon äntligen skulle få starta, efter att han väntat sig genom hela smallklassen. Det gick förstås inget vidare och vi diskade oss i båda agilityklasserna. Då kände jag att nu jäklar måste jag skärpa mig och hoppklasserna gick superfint. Vi gick i mål med den där underbara känslan man får när man har gjort ett (två) bra lopp. Härligt. Här kommer de loppen.

Elvira, första hoppklassen, fjärde plats.

Elvira, andra hoppklassen, fjärde plats.

Det blev en riktigt rolig dag. Sofia och hennes kille kom och hälsade på med sina fina storpudlar. Först med Stella (finaste <3) och Betty. Sedan gick de hem och bytte till Rufus och Adela och på vägen köpte de smaskigt fikabröd. Jättekul att träffas och mycket gott med fika :)

Inga kommentarer: