27 januari 2013

Hur man umgås med katter

Katter ska jagas tycker Winna. Theo håller med. I alla fall när de är utomhus och när de springer iväg. Det skulle alltså vara bra att träna lite grand på att umgås med katter och framförallt med sådana som är vana vid hundar. Det var vi inbjudna att göra idag. Vi började med en promenad i Kättsäterskkogen och fortsatte sedan hem till A för fika och katträning.

Tyvärr kunde de inte uppföra sig så väl som jag hade önskat, mina små troll. Den ena katten hade definitivt pondus nog att läxa upp dem, men den andra katten visade aningens svaghet och det såg Winna ganska snabbt. Skall, jakt och två kompisar som direkt slöt upp bakom ryggen. Hundskrällen! Sedan försökte hon samma sak på den tuffa katten men smack sa det så åkte hon på sig en höger. Hoppsan så det blev.

Nej, nu låter det visst värre än vad det var. Faktiskt uppförde de sig skapligt större delen av tiden. Och det var väldigt roligt att se hur de interagerade med varandra.

Såhär på kvällskvisten har vi haft filmtitt. Den här gången såg vi Snow White and the Huntsman. Fantasy helt klart. Sevärd? Ja, det tycker jag. Inte fantastiskt men bra.

2 kommentarer:

Ann sa...

Jo det gick ju bra och Winna var noga med att titta åt andra hållet ;)
Vad hände med första filmförslaget ?

Maria sa...

Vi orkade inte se den. Den var så lång och tung så vi sparade den till ett annat tillfälle :)