21 mars 2012

Fin onsdag

Helt osannolikt, men återigen en fantastiskt fin ledig onsdag. Såklart blev det träning på klubben. Vi satte upp en agilityklass 1-bana som definitivt inte kändes som klass ett utan åtminstone en tvåa. Den var riktigt rolig. Vet att jag har kört den på tävling och kommer ihåg att det då diskuterades massor om hur svår slalomingången var, och det var den fortfarande:). Svår men inte omöjlig.

Tyvärr hade dottern en tandläkartid inbokad i stan så jag var tvungen att åka hem efter träningen istället för att gå en promenad. Hade gärna velat vara ute hela dagen i solskenet. Men dottern var glad för nu är det äntligen bestämt ett datum för när hon ska få tandställningen på plats.

På kvällen var det dags för säsongens sista rallylydnadsträning i Norfs ridhus. Hundarna var riktigt sugna den här gången också. Banan innehöll bl a en spiral till vänster och jädrans var snurrig man blev. Nu får det bli rallyträning på måndagar på klubben så man kan varva det med agilityträning. Tror vi kör igång måndagsträningen redan nästa vecka. Härligt. Nu är det verkligen vår.

1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

Ja den spiralen var snurrig och ännu snurrigare blev man ju när man skulle fortsätta med dubbelslalom :o Men det var en rolig bana :)