30 december 2010

Behandlade hundar och bio

Har varit på jobbet. Det var ganska lugnt och skönt fast jobbigt att gå upp tidigt. Åkte hem och tog med båda hundarna till Ywonne för ultraljudsbehandling. Hade bara bokat tid för Theo egentligen men hon hann med att gå igenom Elvira också. Har tänkt göra det under en längre tid men det har liksom inte blivit av. Elvira var lite stel i nacken och hade lite känning i ryggen men inga stora grejor. Theo har ju haft en jobbig tid nu under Elviras löp så han visade på smärta i höger bog och i höger bak. Så kan det bli när man uppvaktar bruden lite för intensivt. Trodde det var ryggen han skulle ha ont i men så var det alltså inte.

Bion i Söderköping visade Harry Potter och dödsrelikerna så där har jag varit med vännen Camilla. Gillar Harry Potter. Har läst alla böcker och sett alla filmer. Den här var helt ok men de har gjort två filmer av boken och det här var del 1. Alltså slutade den mitt i handlingen så nu får man vänta på del 2. Det är lite jobbigt samtidigt som det hade varit tråkigt om de gjort filmen för kort så man missar en massa handling.

Eftersom det är nyårsafton i morgon vill jag ha nybadade hundar när vi ska gå bort. Har hunnit med Theo idag så imorgon blir det Elviras tur.

Inga kommentarer: