24 juli 2010

Hunnit mycket



En dag full av aktiviet. Och regn. Skulle till Beijer först för att hämta en förrådsdörr som vi hade beställt. Började med att hämta släpkärran hos svärmor och svärfar. Tyvärr var den redan lastad...med skräp. Alltså gick färden först till Returpunkten för avlastning och sedan till Beijer. Snabbt hem och efter en kort rastning av hundarna vidare till IKEA i Linköping. Skulle köpa en säng till dottern som numera tycker att en 120-säng skulle passa bättre. Såklart hittade vi lite annat också, bl a en par typ "Foppatofflor" som jag tyckte var lite fulsöta.

Stressigt värre var det för kl sex skulle släkten komma på fika. Köpte lite fikabröd på Ikea, för någon annat hanns inte med:). Kom hem 10 minuter innan gästerna skulle komma och då hade vi inte hunnit med att äta ännu. Fick alltså börja med att laga lite mat, tur det finns snabba rätter som pasta med ost och skinksås. Tur också att släkten är överseende med att man precis ska äta när de kommer. Sedan äntligen lite fika.




Brorsbarnen spelar Singstar. Den minsta älskar Kom och ta mig långt härifrån med Brandsta Citysläckers så det fick vi höra åtskilliga gånger:).

Och regnet då? Ja, det är jag redan trött på. Nu vill jag ha sol igen även om det inte behöver bli 32 grader.

Inga kommentarer: