10 juni 2010

Tävling och regn

Visst blev det att åka på tävling igår och visst blev det regn. Men det är väl bara att gilla läget. Antingen struntar man i om det är dåligt väder och tävlar ändå eller så tävlar man inte alls.

Elvira kunde äntligen starta efter löpet. Vi har inte tränat på ett tag så hon var riktigt sugen. Gjorde ett bra agilitylopp men jag valde att ta om gungan eftersom hon flög över den och då blev det disk. Hon hoppade också ramen i däcket men för övrigt ett riktigt bra lopp. Slalom har blivit så mycket bättre. Hon till och med skällde när hon körde det och det har aldrig hänt förut. Hopploppet gick väl inte så jättebra, men vissa delar är jag i alla fall nöjd med. Ska väl tillägga att delar av hoppbanan också hade en lite högre svårighetsgrad så inte så konstigt om det gick lite sämre.

Stella var som vanligt jätteduktig trots att regn och halka inte är våra bästa förutsättningar. Hon fick en femma i varje lopp och i agilityklassen gjorde hon en halkvurpa, precis det jag absolut inte vill för några skador är inte välkomna. Hon reste sig och körde glatt vidare så det var nog ingen fara. 3a i agilityklassen och 4a i hoppklassen blev hennes resultat.

Inga kommentarer: