28 juni 2010

Måndagsträning

Gillar verkligen att ha något roligt att se fram emot på måndagar. Och roligt är det verkligen med agility. Jag tror kanske att jag har skrivit det någon gång förut;). Idag var vi väldigt många så det blev mycket väntetid, men det gör inte så mycket när vädret är skönt och man har mycket att prata om. Dessutom hade Lotta satt upp en rallylydnadsbana som Theo fick testa ett par gånger. Inte gick det särskilt bra, men han fick göra något kul i alla fall.
Sofia kom ner med Stella (och sina andra hundar). Skönt att kunna träna lite med henne också. Vi behövde verkligen markera kontaktfälten som hon missat lite på sistone. Avslutade med en riktigt bra runda.

Jag var rätt svettig under träningen faktiskt. Jobbigt att springa med både Elvira och Stella och dessutom en runda med sheltien Milla.

Avslutade med att testa Stellas dotter Filippa på några hinder. Hopphinder, slalom och däck blev det. Gick riktigt bra. Kanske blir det en agilityhund av henne med:). Förresten måste jag ju berätta att hon har erövrat ytterligare en titel, och inte vilken som helst utan World Winner. Numera titulerar hon sig WW-2010 SEV-2010 SEUCH DKUCH Dandy Lion's Morning Star. Vad ska man säga... Vilken snygging. Och notera också den snygga matten i sin eleganta utstyrsel. Bilden snodd från Dandy Lion's hemsida och fotograf är Hanna Bengtsson.

1 kommentar:

Carina o CO sa...

Man blir verkligen imponerad av den lååånga titeln och mattens snygga outfit. :D