28 maj 2010

En dag till

Vilken otrolig tur vi har haft med vädret två dagar i rad nu. Kanonbra på dagarna och inget regn förrän på kvällen. Synd att det regnar ikväll för det är lydnadstävlingar på klubben. Dagens agilitykurs har nästan varit ännu lite bättre än gårdagens. I alla fall för mina hundar. Dessutom var vi två personer färre vilket gör att det går lite fortare och så har vi haft stationsträning vilket ger möjlighet att varva mellan båda hundarna. Alltså valde jag helt klart rätt dag att ta med Stella.

Stella, underbara hund, vad hon är duktig. Kan faktiskt inte riktigt förstå hur hon kan gå så bra med så lite träning. Idag var hon dessutom så rolig och busig. Det märks att vi har kört några gånger den här säsongen i alla fall för hon har kommit igång lite mera och vi börjar bli ett team igen.

Elvira var också jätteduktig idag. Och jag har kommit underfund med att hon som jag har upplevt så kaxig hela tiden faktiskt är ganska känslig på vissa sätt. Hon behöver mycket uppmuntran så att hon vet att hon gör rätt för annars blir hon osäker och rädd för att göra fel. Hmm, man lär sig verkligen nya saker hela tiden.

Inga kommentarer: