25 april 2010

Tjoho, tävlingen är avklarad

Nu är det färdigarrangerat för den här gången. Alltid lika skönt när det är över. Den här tävlingen i synnerhet för den har varit rörig ända från början när det strulade med att man inte kunde anmäla sig. Dagen strul har varit datorer. Började härligt med att ingen av mina datorer ville starta. På den ena stod det disc error och då känner man sig inte så jätteglad. Den andra stod det välkommen på säkert 20 minuter innan den äntligen bestämde sig för att hoppa igång ordentligt. Men, men precis innan start var båda igång. Otroligt. Sedan var det datorn inne i stugan som lade av. Där skulle vi skriva ut resultat så det tog också en stund innan vi fick ordning på. Jag hatar verkligen när det tekniska inte flyter på som det ska. Tur man kan köra manuellt parallellt.

Just det, jag har ju tävlat också. Inte heller det bästa när man har fullt upp som arrangör men man vill ju så gärna när det är på hemmabanan. Hoppklassen gick inget vidare med någon av hundarna, men i agilityklassen kom Elvira 5:a med 5 fel och den fantastiska Stella kom 3:a och tog pinne. Stolt är jag över flickorna.




Stella har nu två pinnar i agility och en i hopp.

2 kommentarer:

fantasi sa...

Grattis Maria o Stella/Marie o Vovvarna.

Carina o CO sa...

Vi behöver bättre datorer och skrivare nästa gång vi har tävling... sen kanske lite funktionärer skulle sitta fint oxå ;-))
Men vi fixade allt riktigt bra trotts allt strul...