12 november 2009

Dyra pengar

Törs snart inte räkna på hur mycket pengar jag har lagt på veterinärkostnader det här året. Idag var det dags igen, suck. Båda hundarna fick träffa Arne i Norsholm. Theo för att få ett nytt recept på Metacam och Elvira för att kolla sina ögon.

Jag har länge tyckt att hon har kladdiga ögon och det blev inte bättre efter medicinering. Det visade sig att hon har hårstrån som växer in i ögat så om två veckor ska hon tillbaka igen för att ta bort de hårstråna. Theo mådde i alla fall efter omständigheterna bra. Arne tyckte han var fin och i lagom hull:). Han får fortsätta gå på Metacam framöver.

När jag kom hem från jobbet var jag sugen på att gå en sväng i skogen. Det finns ju faktiskt elljusspår. Det är bara det att jag inte törs gå där alldeles ensam för trots lamporna är det så jättemörkt runt omkring. Sambon förbarmade sig över mig och följde med. Han är snäll han:). Hundarna var så glada så.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Känner igen det där med veterinärkonstnaderna.... Även om mina föräldrar betalar mycket så är man ju ändå medveten om den totala summan.

Och så undrar veterinärerna varför man oftast drar sig för att åka dit :/

Det finns ju trots allt roligare saker att lägga pengar på, men det är ju ändå högst nödvändigt.

Maria sa...

Men Maria, du har ju 2 hundar med dej ut i skogen, de skulle väl försvara dej om det kom en "ful" gubbe?! Theo är ju livsfarlig när han vill!!