27 november 2009

Ätit gott och tittat på en rolig film

Gick en sväng på stan efter jobbet. Halva priset på killöverdelar på Carlings så det blev några tröjor till sonen. Han behövde verkligen så det var behov och inte begär!

Sambon är på julfest ikväll så dottern och jag fixade tacopaj att äta, hyrde film och köpte godis. Filmen, The proposal, var lite rolig. Ja, riktigt bra faktiskt, trots att den såklart var förutsägbar. Det är väl alla amerikanska romantiska komedier:). Men vad gör väl det? Underhållning för stunden. (Sonen ville varken ha paj eller se på film med oss:(. Fast han åt Thaimat tidigare idag så han var nöjd ändå.)

På tal om sonen så var vi ju på Käkortopeden i Linköping på förmiddagen. Jag tycker så synd om honom. Det är hur mycket som helst att göra för att få ordning på hans bett. Steg ett kommer bli att bredda överkäken. Då måste man öppna upp i gommen och sedan sätta dit någon form av ställning som man sedan skruvar på varje dag för att bredda lite i taget. Detta kommer göra att han får en stor glugg mellan framtänderna när det är klart. Sedan kommer man att sätta räls (tandställning) för att förflytta tänderna rätt. Om det inte räcker blir det ytterligare en operation för att flytta käkarna rätt. Och ska det kunna genomföras måste han dra ut alla visdomständer också... Det här är inte något som går fort heller. Vi pratar om flera år innan det är klart. Å, vad jobbigt det kommer bli för honom:(.

Inga kommentarer: