2 februari 2009

Träning och fysioterapeutbesök

Igår var det agilityträning i Djurtorps ridhus. Jag tog bara med mig Elvira den här gången för Theo har lite ont i ryggen och Stella hade jag inte möjlighet att hämta. Elvira var så himla duktig. Vi körde lite vanliga hopphinder, platta tunneln och gungan. Hon var inte det minsta rädd för gungan. Det bekom henne inte alls att den rörde på sig när hon var på den och hon reagerade inte på ljudet när jag lät den smälla lite vid sidan om henne. Hon fick också "rejsa" med Jack och brottas lite med Izz så hon var rätt nöjd när vi kom hem.

Hon är verkligen underbart rolig att jobba med. Hon är allt jag kan önska, har rätt attityd, är alltid positiv, orädd, snabb, gillar andra hundar och är dessutom en härlig myshund när man sitter i soffan.

Det andra lilla charmtrollet har som sagt lite ont i ryggen så därför fick han besöka hundfysioterapeuten Yvonne idag. Hon sa dock att det inte var så farligt den här gången så hon trodde att det skulle räcka med en behandling. Theo är för rolig när det gäller Yvonne för han blir så jätteglad när han träffar henne men gillar inte alls själva behandlandet. Vi fick också med oss lite homeopatmedel för sårskorporna. Får se om det kan göra någon verkan.

Inga kommentarer: