29 december 2008

Måndag

Igår kväll ville Elvira inte vara instängd i dotterns rum. Det talade hon om med besked. Hon började med att gnälla rejält och när det inte hjälpte välte hon helt enkelt kompostgallret och gick ut därifrån. Sedan hoppade hon upp i vår säng och tyckte att hon skulle ligga där men det fick hon inte. Efter ett par försök fattade hon och lade sig i Theos bädd nedanför fotändan av sängen och där låg hon resten av natten. Observera att Theo inte låg där utan i en annan bädd i hallen precis utanför. Han skulle knappast dela säng med henne ännu. Hon är rätt jobbig tycker han:).

Gick en morgonpromenad, sedan frukost och efter det en lekstund på tomten. Elvira sprang och busade och bet mig i hasorna. Theo kom ut efter en stund men gick in igen när Elvira blev alltför påträngande. Hon tycker verkligen att han ska vara med och leka och han tycker verkligen inte att han vill leka på samma sätt som hon.

Sedan ringde en vän till mig och undrade om jag ville följa med ut och gå en sväng. Hade ju nästan nyss varit ute, men visst varför inte. Theo hade ingen lust att följa med så jag tog bara med Elvira. Det blev en timmes promenad i blandad miljö. När vi gick förbi stallet tyckte hon att hästarna var väldigt spännande. Hon är fantastikt glad och sprallig hela tiden. Det är jättekul.

Inga kommentarer: