1 juli 2024

Laget före jaget ❤️

Det känns alltid lite tomt när SM är över. I år känns det mycket mer än så, det känns oerhört tomt, ledsamt och vemodigt. En fantastisk agilitylagsaga är till ända. Laget före jaget, namnet på vårt lag och vårt motto. Så oerhört mycket roligt vi har haft tillsammans. Så många resor, så mycket skratt, en del tårar och så mycket kärlek och gemenskap.

Under förra årets blev Anna tvungen att kasta in handduken pga skada och har därefter inte kunnat komma tillbaka. Fina Camilla fick komma med istället. I år sprang AjAj sitt sista SM och nu går han i pension. Pia har bara L/XL-hundar och har därmed ingen efterföljare. Själv känner jag mig tveksam till att köra lag just nu då jag och Yoshi behöver lite tid att hitta tillbaka till agilitysamspelet.

Det går inte att få tillbaka det fantastiska vi har haft tillsammans i Laget före jaget, men jag är lyckligt lottad som har fått dela allt detta roliga med fina vänner och underbara fyrbenta älsklingar. Livet bjuder förhoppningsvis på nya utmaningar, nya glädjeämnen och fortsatt fin vänskap ❤️

Inga kommentarer: