24 juli 2024

Dag 9 - Mjölknabbens camping i Urshult

Vi lämnade Nogersund med en tanke om att uppleva Åsnens nationalpark. Vi hade siktat in oss på en ställplats i närheten men när vi väl kom dit var den inte så intressant och vi förstod varför den aldrig hade varit full :). Vi vände och ställde oss istället på Mjölknabbens camping i Urshult. Ännu en liten camping vid en sjö i Småland.

Den här dagen var det jättevarmt och det var inte att tänka på att gå på tur i nationalparken. Väderappen hade visat molnigt väder men så blev det icke. Vi valde att bada istället. Vi gjorde ett försök att ha hundarna med vid badplatsen. Ella skötte sig så fint, men Yoshi skällde tyvärr på det mesta och tjatade om att få bada. Vågade inte riktigt det då vattnet såg lite grumligt ut. Jag är oerhört tacksam att vi har ac i husbilen så det går att lämna hundarna där en liten stund om jag och sambon händelsevis vill bada tillsammans någon gång.

Sådär på landsbygden var det en massa flygfän som bromsar och blinningar och det var inte mysigt att sitta ute på kvällen.

Inga kommentarer: