1 maj 2021

Sköna maj, välkommen!

Varmt välkommen, underbara sköna maj 🍃🌸. Du började precis så bra som man kan önska 😍. Ja, förutom alla fästingar som kröp på framförallt Arya efter vår skogstur som delvis gick längs ett mer eller mindre bortglömt milspår vid SOK.

1 maj är en dag som får mig att tänka på min mormor ❤️. En otroligt viktig dag för arbetarrörelsen, en dag där hon så många gånger gick i demonstrationståget som en stolt medlem av Socialdemokraterna 🌹. Jag minns så väl alla gånger vi stod på vägen mot Folkets park och vinkade till henne och sedan åkte karuseller och firade i parken.

I Coronatider är det inga traditionella första maj-demonstrationer. Istället är det idioter som demonstrerar mot coronarestriktionerna. Jag blir bara så trött på folk.

Här i Östergötland är smittspridningen väldigt stor just nu och personlig lock down gäller under två veckor. Verkligen inte roligt, men sannolikt nödvändigt. Hoppas så många som möjligt gör sitt bästa för att följa råden och att det snart lättar. Längtar efter många saker som man inte har kunnat göra på länge 💕.

Inga kommentarer: