1 oktober 2023

Östgötamästerskap 2023

Årets ÖM gick på Finspångs BK. Vädret var strålande och vi hade en fantastiskt fin dag. Yoshi sprang först ett fint individuellt hopplopp och vann den klassen. Därefter gick lagklassen där han hade sällskap av AjAj och Zot. Vi nollade alla tre och blev Östgötamästare. Hurra!!

När det var dags för agilityklassen gick vi alltså ut som sista ekipage. Jag var inte nervös men det är alltid spännande att gå ut sist och se om det ska hålla hela vägen. Det var en svår balansuppfart där det låg en lockande tunnel som många diskade sig i. Vi höll oss borta från tunneln, men tyvärr även från balansen. Jag fick med honom för långt på andra sidan så han tog ett hinder istället. Disk och därmed gick titeln till ett annat Söderköpingsekipage. En stor fet rosett för lagklassen fick vi med oss hem :)

Kungen fick också vara med i ett lag. Han började fint och gjorde dessutom ett grymt fint bakombyte in i slalom. Sedan satt han som en smäck rakt in i en tunnel där han inte skulle vara :). Mina andra lagkamrater nollade men tiden räckte inte för att slå Yoshis lag. Winna har varit med och minglat och ville såklart vara med på fotosessionen på prispallen <3

Inga kommentarer: