20 maj 2023

Norra Öland

Idag gick färden norrut. Först mot Sandviks kvarn, men den var stängd så vi for vidare mot Byarums raukar. Det är så häftigt vad naturen kan åstadkomma 😃

Männen.

Bästis C

Stranden här är härlig och även idag fick hundarna chansen att jaga pinnar och bada lite. Det var så varmt och skönt. Uppe i sanddynerna kändes det som sommar.

Neptuni åkrar, här var det kallt och ruggigt. Blåsten kom verkligen rakt på oss. Det var så lågt vatten så det var inte alls lika fint som förra gången vi var här och tittade. Vi åkte snabbt vidare.

Böda sand blev nästa stopp. Vi som har varit på Öland så många gånger har faktiskt aldrig varit där, men nu har vi sett det. Stort och med massor av aktiviteter för barn. Fantastiskt fin strand förstås.

Vi avslutade dagen på Källahamns ställplats. En väldigt trevlig man hade arrangerat sin gigantiskt stora tomt som en ställplats. Dusch och toa i hans eget hus 😂. Det kändes aningens mysko att gå in i hans hem, genom köket och prata med kvinnan (grannen) som lagade mat, när man skulle duscha. Kan väl säga att kvällens toabesök fick bli i husbilen 😂.

På vägen mot havet fanns trädgårdar med så mycket fina gullvivor och andra ängsblommor.

Inga kommentarer: