20 februari 2023

Skövde

Helgen spenderades på agilitytävling i Skövde. Vi åkte redan i fredags och bodde på hotell Nordic Choice Majoren. Det kändes ovanligt lyxigt jämfört med stugboende som det brukar bli annars. God frukost och även middag ingick i priset. Hur bra som helst. Man fick även eftermiddagsfika men det hann vi inte med. Riktigt prisvärt tycker jag.

Lördagens tävlande gick superbra. Jag sprang med Yoshi och AjAj. Två andraplatser med SM-pinnar till AjAj. Bara en enda kvar till SM-kval. Den kunde vi ha tagit om jag inte hade råkat skicka honom runt första hindret i en av banorna. Efter den fadäsen gick loppet som en dans.

Turligt nog gjorde Yoshi en fin insats i det loppet och knep andraplatsen och därmed en SM-pinne. Då går det inte att sura för att det blev disk för AjAj 😃.

Söndagens lopp gick inte lika bra. En tredjeplats för AjAj var det bästa. Yoshi gjorde fina nästan-lopp.

Catrine gjorde också fina nästan-lopp med sina hundar. Vi blev så taggade att tävla mer att vi anmälde oss till klass 1 i Hultsfred på söndag 😂. Det blir snabb igångsättning av Kungen som har rehabat och nu känns fin i kroppen. Det hade kanske varit bra att hinna träna lite också 😅

Inga kommentarer: