13 november 2022

Makalös novemberdag

Husbilen var avställd och det mesta urplockat. Men så hade vi en helt obokad lördag och vädret var helt fantastiskt så vi ställde på den igen och packade in det mest nödvändiga.

Vi åkte till Stegeborg. Det är nära, det är fint, det är öppet, det finns el, det finns bra vandringsleder och det finns en restaurang. Många fördelar helt enkelt. Ganska perfekt när man inte har så mycket tid men ändå vill njuta lite.

Tror det var sådär 15-16 grader varmt och ännu varmare i solen. Så himla underbart. Inte badväder för min del men vi såg faktiskt en tjej som badade. Inte bara ett snabbdopp utan faktiskt badade och hon sa att det var skönt.

Vi hittade en otroligt stor svamp. Var det kanske en stolt fjällskivling?

Fikadags.

Riktigt nice <3

Minigolfen var inte öppen. Den såg i och för sig inte ut att ha varit öppen på flera år :)

Nackdelen den här årstiden är att det mörknar tidigt. Och trots det fina vädret är man inte jättesugen på att sitta ute och grilla och mysa. Vi slappade inne istället och det bästa är att det verkligen blir att slappa. Inga måsten, inget att fixa och styra med.

Även hundarna var trötta och nöjda. Tror inte de blev alltför ledsna över att bli lämnade en stund medan vi gick till hamnkrogen och åt.

Inga kommentarer: