4 juni 2022

Nävsjönt runt

Idag vaknade vi till klart finare väder och vi gav oss ut på en led som var cirka 8 kilometer och tog oss runt hela sjön. Man kunde alltså gå nära sjön hela tiden och det var lättvandrat, jättefint och otroligt välskött. Bord, bänkar och grillar utplacerade med jämna mellanrum så alla fiskeentusiaster kunde få sin egen plats. Och fiskare var det gott om kan jag lova. Det är så härligt att möta människor som "brinner" för sitt intresse. Så entusiastiska och lätta att prata med. Tur vi hade Nicklas med oss förstod vad de snackade om. Vi andra fiskar kanske inte så jätteofta precis :).

När vi kom tillbaka till husbilarna var vi sådär skönt trötta efter att ha varit ute några timmar. Då åkte grillen fram och vi fick i oss lite mat. Sedan satt vi och njöt i solen. Oturligt nog hade Nicklas inte rätt fiskegrejor med sig så någon fisk fick vi inte. Jag hade verkligen uppskattat att få lägga en rödning på grillen. Mums. Vi får nog åka dit en annan gång och se till att vi har fiskegrejor med oss.

Framåt kvällen åkte vi hemåt igen. Vi har en del att stå i här hemma och samma sak gällde för Bästis C och Nicklas. Vi var alla mycket nöjda med utflykten och kan absolut tänka oss att återvända. En perfekt tur när vi inte vill ge oss iväg alltför långt.

Inga kommentarer: