1 mars 2012

Ska du ha en propp?

Imorse skulle jag stryka en tröja och plötsligt gick en propp. Halva huset blev mörkt. Eller egentligen var det ganska mörkt redan innan för jag var den enda som var vaken, men det blev lite extra mörkt. Jaha, tänkte jag, det är väl bara att byta proppen då. Men det skulle visa sig vara lättare sagt än gjort. Proppen som hade gått var av de ovanligare sorten och någon sådan hade vi inte hemma (men flera andra sorter förstås). Turligt nog var kylen och frysen inte påverkade.

När sambon hade vaknat och gjort sig iordning åkte han och köpte proppar och då skulle ju allt vara löst. Men inte. Nu lyste lamporna på halvfart istället, men det fick vara så för det var faktiskt dags att åka till jobbet. Efter jobbet och flera proppar senare så funkar det nu i alla fall. Tur det. Fast egenligen var det ganska bra när det mesta var utslaget. Det blev lite mera social samvaro och sonen hjälpte till och med sin lillasyster med läxorna. Det har nog aldrig hänt förut.

Imorgon åker sonen till England. Han och en kompis ska kolla fotboll, Liverpool-Arsenal. Kul för dem, oroligt för mamman;). Men det går säkert bra, eller hur?

Inga kommentarer: