22 januari 2012

Vilket väder det blev

Jag och vännen Camilla skulle promenera utmed kanalen medan männen i våra liv skulle ta en tur på skridskor. Det lät härligt. Men straxt innan vi skulle träffas började det snöa hej vilt. Stora blöta snöflingor. Och så blåste det en del också. Men vi lät oss inte hejdas. Det var trevligt ändå, men ännu trevligare hade det varit om mina hundar hade kunnat gå ordentligt. Theo och Elvira hade stora snökokor längs hela benen som de kämpade med att få loss. Stackars dem. Winna hade inga problem alls. Inte en snögnutta fastnade på henne. Snacka om skillnad i pälskvalitet. Väl hemma var det bara att spola av de svarta små trollen för att få snön att smälta och hundarna att bli varma.

På kvällen var det äntligen dags för agilityträning igen. Elvira var himla sugen förstås. Vi blev ett stort gäng den här gången med det gick jättebra ändå. Vi byggde några stationer som vi kunde sprida ut oss på.

Winna är nu tillbakalämnad och här hemma är det lite tomt utan henne. Hon är verkligen charmerande. Jag och barnen är rörande eniga att hon gärna skulle få bo här på heltid. Sambon däremot är förstås lite mer svårflirtad även om också han tycker hon är en söt och trevlig hund:). Vi tackar så mycket för lånet.

Inga kommentarer: